tisdag 13 januari 2015

Det är så fint här tycker jag!

Därför kommer lite blandade bilder från senaste veckan :)






4 kommentarer:

  1. Håller med dig att det ser fint ut. Kul att du tar så många bilder. Nu kom jag just på vem som kan få åran att rida in min lilla 3-årig framåt sommaren-hösten. Du såklart :)

    SvaraRadera
  2. Spännande med 3åringen Marie :) Hur går det med resten av hästarna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frodi går från klarhet till klarhet och är mycket fin att rida nu. Lyhörd, samarbetsvillig och så härlig. Agust är också duktig med sina medryttare, inga problem alla med spolspiltan. Jag var tyvärr tvungen att ta bort Olympia i fredags pga kronisk astma, oregelbundet hjärta, någonslags blödning från slidan samt det återkommande eksemet på somrarna. Hon skulle bli 23 i år, men lever ju kvar genom sina 7 fantastiska föl. Oskar, som jag ju sålde, och som står på Lina imponerar på alla. Marie, som äger honom är helförtjust. Vi tränar regelbundet för Ann Holmqvist och det är jättekul. Jag köpte ju tillbaka den lilla 3-åriga Orka när Marie köpte Oskar. Du behöver inte tämja henne för hon är som en hund - vi går ut och går i skogen då och då. Ha det så bra. Kram

      Radera
    2. Åh nej va trist med Olympia! Men som du säger, kul att ha så många avkommor av henne i alla fall. Har de lagat hålet i väggen så det inte finns några spå efter August längre?

      Radera