torsdag 8 augusti 2013

7/8, 14.30 - Tillbaka i USA!

Kanada var fint men med tidsbegränsningen så här i slutet av resan fick det räcka med ett par dagar i det vackra landet. Kanotresan vi tänkt ta idag blev inställd på grund av otroligt kallt väder samt att vi inte vågade stänga av motorn på bilen när den väl startat eftersom vi råkat glömma tändningen på hela natten och bilen inte gick att starta... En vänlig själ på campingen kom med ett startagregat så bilen kom i gång men då fick centrallåset ett nervöst sammanbrott och låste och låste upp dörrarna helt hysteriskt så länge vi inte körde över 100km/h. Vi hoppade alltså över paddlingen och for vidare söderut mot USA och nu har vi precis passerat gränsen hur smidigt som helst.

Jag ser mer och mer fram emot att komma till hästgården Valley view ranch equestrian center i King City och pappa längtar efter att träffa våra gamla kompisar Sandy och Denise och bussen förstås :) 

Innan pappa lämnar av mig på ranchen har vi en del saker vi måste hinna med. Jag måste köpa kläder som passar på en ranch! Typ jeans och en ridhjälm. Pappa behöver köpa en kamera eftersom vi bara använt min hittills och i te tänkte på att pappa kanske skulle haft med sin egen också ändå eftersom vi inte skulle vara tillsammans på slutet av hans semester. Och sist men inte minst måste vi åka över Golden Gate bron! Det kommer bli grymt. 

Solen skiner, utsikten är som vanligt fantastisk och vi är på rätt sida gränsen!




1 kommentar:

  1. Härliga bilder och fortfarande äventyr under resan. Hoppas nu att resan till slutmålet går bra, Kör försiktigt. Här hemma i Sverige regnar det och på vissa håll
    riktigt oväder/översvämningar m.m.
    Lars Elwing

    SvaraRadera